POČETNA STRANICA
 
 
Općenito o LED rasvjeti
G4 LED žaruljice
Barrel LED žaruljice
Bajonet LED žaruljice
Spade LED žaruljice
Lumishore podvodna rasvjeta NOVO!
Ugradbene stropne svjetiljke
GU5.3 LED žaruljice
LED rasvjetne šipke
Reflektori za ribarstvo
Adapteri i ostali dodaci
Usporedba LED i klasične rasvjete
Cjenik

Želite li primati Locolight Newsletter kojim ćemo vas obavještavati o novim proizvodima, cijenama, akcijama i novostima?
Upišite svoj e-mail:

Kontakt:

Locomarine d.o.o.
159. brigade 12,
23000 Zadar
tel. 091 54 234 85
e-mail: info@locomarine.com

www.locolight.com


Lumishore podvodna LED rasvjeta za brodove i marineLumishore
je vodeći svjetski proizvođač podvodne LED rasvjete za plovila i marine. Lumishore LED rasvjetna tijela za plovila mogu se ugraditi kroz trup, na trup ili na krmenu platformu. U ponudi imaju jednobojne i svjetiljke koje mijenjaju boju. Boja i način promjene boje podešavaju se pomoću EOS kontrolera. Osim standardnih LED svjetiljki proizvode i modele za mega-jahte i velike brodove, te modele za marine.

Za više informacija kliknite ovdje ili posjetite www.locomarine.comŽelite li primati Locolight Newsletter kojim ćemo vas obavještavati o novim proizvodima, cijenama, akcijama i novostima prijavite se na našu mailing listu!


Početna stranica   |  © Locomarine d.o.o. je tvrtka specijalizirana za proizvodnju mariniziranih računala i monitora namjenjenih za instaliranje na plovila, projektiranje navigacijskih, komunikacijskih (SAT+TER), GMDSS, radarskih, monitoring (NMEA2000), IT i multimedijskih sustava. Osim projektiranja nudimo i usluge instalacije i održavanja navedenih sustava, te edukaciju korisnika. Više informacija na www.locomarine.hr